Landelijke primeur in Noordoost: De Derde Helft!

Het Nationaal Ouderenfonds wil de komende twee jaar onder de naam De Derde Helft minimaal vijftig sportkantines in Nederland omtoveren tot aantrekkelijke ontmoetingsplaatsen voor 55-plussers. USV Hercules in Voordorp heeft zich als eerste vereniging in Nederland opgeworpen dit project handen en voeten te geven. In samenwerking met Beter Thuis, Dock, SportUtrecht en de buurtbewoners wil USV Hercules een programma samenstellen dat volledig aansluit bij de wensen van de 55-plussers uit Noordoost. Om tot een ideale mix van aanbod te komen is het belangrijk te horen wat er leeft en wat de bewoners uit de buurt zelf graag willen.  .

Ideeën, tips, mooie wensen of suggesties? U bent van harte uitgenodigd voor een informele kennismakingsbijeenkomst. De bijeenkomst is dinsdag 21 mei om 13.00 uur in het paviljoen van Hercules aan de Voorveldselaan in Voordorp. We bieden u bij binnenkomst graag een gratis lunch aan! De bijeenkomst duurt tot ongeveer 15.00 uur.

Geïnteresseerd? Aanmelden kan via mail : BeterThuis@btosociaalutrecht.nl of door te bellen met Anne den Haan, telefoon: 06- 22062215

Graag tot dinsdag 21 mei!