Woonmaatjes blaast een oud woonconcept nieuw leven in

Woonmaatjes adviseert en bemiddelt voor ouderen, en helpt 50-plussers aan hulp bij de verhuur van woonruimten zo  gewenst met begeleiding die zij nodig hebben. Dit doen zij onder andere door via een oud woonconcept ‘hospitaverhuur’ een nieuw leven in te blazen.

Woonmaatjes zorgt er voor dat de huurders passend en gescreend zijn. In ruil voor woonruimte of een korting op de huur – bieden zij de dienst(en) die u bent overeengekomen zoals hulp in en om de woning, ondersteuning en begeleiding. Zo ontstaan er woonmaatjes oud en jong.

Bedenker van Woonmaatjes is Petra Eshuis, ervaren in het vastgoed en met maatschappelijke vraagstukken zoals huisvesting en dienstverlening voor ouderen. Zij bedacht een online databank waar studenten, starters, vijftigers en ouderen zich gratis kunnen registreren. Wie een woonruimte biedt en enige vorm van hulp zoekt, kan dit in het eigen profiel precies aangeven. Maar een berichtje met uw vraag of aanbod sturen via de email, een kaartje of gewoon bellen kan natuurlijk ook.

Ook woningaanpassing
Woonmaatjes heeft daarnaast oog voor ouderen die advies nodig hebben in benodigde – en haalbare – woningaanpassing.

Administratie Woonmaatjes treedt op als een wooncoach en draagt professioneel zorg voor alle bijbehorende administratie, huur- en dienstverleningsovereenkomsten en kan zorgen voor het beheren ervan.  Allemaal met als doel om 50-plussers in Nederland te helpen in een veranderende woonmarkt.

Voor vragen over Woonmaatjes kunt u zich wenden tot initiatiefneemster Petra Eshuis, via het e-mailadres: info@woonmaatjes.nl 

Voor meer informatie over wonen en voor wie hulp/begeleiding in en rondom huis zoekt: www.woonmaatjes.nl         www.s-huismakelaardij.nl